howtovideon
Subscribe

 • HowToVideon

  Hoe je je eigen gescheurde jeansbroek maakt - Video

  Gescheurde jeansbroeken zijn stijlvol en in de mode, voor wie dan ook. Maar het is niet nodig om ze in een winkel te kopen. Je kan je zelf je eigen gescheurde jeans maken. Het is snel, eenvoudig en goedkoop. Je hebt geen speciale talenten, vaardigheden of een rijke ervaring nodig.

  Bekijk deze video en leer hoe je het moet doen. Je kan een nieuwe jeans gebruiken, of gewoon een oud exemplaar uit je kast. Of het nu een stretch, slim fit of skinny jeans is... dat maakt helemaal niet uit. Zelfs jeanshorts kunnen gebruikt worden.

  Wees creatief, de wereld ligt aan je voeten. De gaatjes kunnen klein of groot zijn. Slechts aan één kant, of aan beide zijden, op de knieën, op de zakken. Overal! Dus waar wacht je nog op? Het is hoog tijd om je oude jeans te renoveren en nieuw leven in te blazen. Neem enkele instrumenten zoals een breek- en scheermes, voetvijl, een pincet en je bent klaar om ervoor te gaan!

  Indien je deze video leuk vond, post dan een reactie of druk op de Like-knop. Als je nog vragen hebt, vergeet ons dan niet te contacteren. We helpen je graag.

  Delen!

  top